logo songteksten.net

Ben en Lenny treden op tijdens kampioenswedstrijd

(Novum) - The Voice of Holland-deelnemers Ben Saunders en Lenny Keylard geven zondag een optreden tijdens de kampioenswedstrijd Ajax-Twente. Het duo brengt in de rust op de middenstip van de Amsterdam Arena Bob Marley's Three Little Birds ten gehore.

Ajax en Twente strijden zondag om het kampioenschap van de Nederlandse voetbalcompetitie. Als de Amsterdamse club aan het langste eind trekt is het voetbalfeest nog niet voorbij voor Ben en Lenny, beiden fanatiek voetbalsupporter. The Voice of Holland-winnaar Ben betreedt bij winst van Ajax na afloop opnieuw de middenstip om We are the Champions te zingen. Lenny is gevraagd een optreden te geven tijdens de eventuele huldiging op het Museumplein en het spelersfeest van Ajax.

Ben Saunders, die onlangs zijn debuutalbum You Thought You Knew Me by Now uitbracht, is deze zomer door het hele land op minstens dertig festivals te zien. Lenny Keylard rondt momenteel zijn eerste album Jah is the Remedy, Love is the Cure af voor een release deze zomer. Hij gaf eind vorig jaar ook al een optreden in de Amsterdam Arena, tijdens de topper Ajax-Feyenoord.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren