Leah Remini maakt docureeks over Jehova's

Door ANP, woensdag 23 mei 2018 02:22, views: 3, bron: ANP

LOS ANGELES - Na haar succes met een docureeks over de Scientology Kerk, gaat Leah Remini nu een soortgelijk programma produceren over Jehova's Getuigen.

Leah startte met haar serie Scientology And The Aftermath om haar eigen ervaring met de omstreden kerk te delen. Ze groeide op binnen Scientology, maar verliet de kerk in 2013. In de serie, die hevig wordt bekritiseerd door Scientology, komen veel andere oud-leden aan het woord. Dit jaar start het derde seizoen van het programma.

In een paneldiscussie over de serie zei de actrice volgens The Hollywood Reporter dinsdag dat ze haar hart heeft gevonden in shows die dieper ingaan op religie en de persoonlijke tragedies die geloof soms met zich mee kan brengen. "Ik heb eindelijk het gevoel dat ik aan de goede kant sta, en echt goed werk verricht door mensen te helpen. Het is hartverscheurender dan alles wat ik eerder heb gedaan, maar het geeft ook meer voldoening."

De presentatrice wordt nog geregeld benaderd door oud-Scientologyleden die hun verhaal willen doen, maar ook door mensen die slechte ervaringen hebben met andere geloofsovertuigingen. Daaruit is het idee voor een serie over Jehova's Getuigen geboren.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren