logo songteksten.net

Shania Twain moet stoppen met zingen

(Novum) - De kans is groot dat Shania Twain nooit meer kan zingen. De 45-jarige zangeres ontdekte begin deze maand dat ze haar stem jarenlang verkeerd gebruikte. "Ik kwam op een punt waar er letterlijk een brok in mijn keel zat. Er moest iets uit," vertelt ze aan de website van entertainmentzender E!

Niet alleen zingen gaat moeilijk, zelfs praten is al lastig voor de Canadese. Ze ontdekte de problemen tijdens de scheiding van haar ex-man Mutt Lange. De zangeres ontdekte in 2008 dat Lange haar bedroog met haar goede vriendin en assistente Marie-Anne Thiebaud. "Tijdens de scheiding viel ik in een diepe put. Ik wilde niks meer, ik had de moed opgegeven. Later besefte ik dat ik weer verder moest. Je kan alleen maar jezelf helpen."

Een belangrijke hulp hierbij is haar nieuwe man Frederic Thiebaud. "Hij is zo onzelfzuchtig dat ik dacht, wauw, wat is dat een mooi mens." Opvallend detail, Thiebaud is de ex-man van Marie-Anne. De twee zochten troost bij elkaar nadat de affaire van hun wederhelften bekend werd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren