Ex Britney Spears eist flink meer alimentatie

Door ANP, woensdag 23 mei 2018 04:28, views: 14, bron: ANP

LOS ANGELES - Kevin Federline wil dat het alimentatiebedrag dat hij maandelijks van ex Britney Spears krijgt stevig wordt verhoogd. De vader van de twee zoons van de zangeres is dinsdag naar de rechter gestapt voor een nieuwe regeling.

Britney maakt onder de huidige afspraken maandelijks 20.000 dollar (17.000 euro) over aan Kevin, die de voogdij heeft over Preston (12) en Jayden (11). De advocaat van Kevin verklaart tegenover Us Weekly dat dat bedrag zeker drie keer zo hoog zou moeten zijn. Volgens de raadsman heeft zijn klant de afgelopen maanden geprobeerd er buiten de rechtbank uit te komen met de zangeres, maar heeft dat weinig opgeleverd.

Kevin werkt als dj en verdient daar volgens de documenten die hij dinsdag indiende zo'n 3000 dollar (2500 euro) per maand mee. Hij beweert dat Britney tot nu toe heeft geweigerd haar inkomen met hem te delen. Volgens verschillende mediaberichten verdient de zangeres zo'n 34 miljoen dollar (29 miljoen euro) per jaar. Kevin schrijft in zijn rechtbankverzoek dat het verschil in inkomen tussen de exen ervoor zorgt dat hun zoons in twee totaal verschillende werelden leven.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten