Jamie Foxx presenteert BET Awards

Door ANP, woensdag 23 mei 2018 18:36, views: 14, bron: ANP

LOS ANGELES - De Amerikaanse acteur Jamie Foxx presenteert komende maand de uitreiking van de BET Awards. Dit meldt Billboard. Foxx presenteerde de show ook in 2009, vlak na het overlijden van Michael Jackson.

De Black Entertainment Television (BET) Awards zijn de Amerikaanse prijzen voor Afro-Amerikanen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van muziek, acteren, sport en andere vormen van amusement. De uitreiking is op zondag 24 juni in het Microsoft Theater in Los Angeles.

DJ Khaled is dit jaar de grote favoriet met kansen in zes categorieën, waaronder beste album, beste video en beste mannelijke hiphopartiest. Vorig jaar behoorden artiesten als Bruno Mars en Beyoncé tot de winnaars. Zij zijn beiden weer genomineerd.

Na DJ Khaled zijn de meest nominaties voor Kendrick Lamar. De rapper maakt kans op vijf prijzen, waaronder die voor beste album en beste video. Black Panther-ster Chadwick Boseman is de topfavoriet in de categorie beste acteur, met concurrentie van onder meer Denzel Washington en Donald Glover.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten