logo songteksten.net

Keith Richards hoopt op Rolling Stones-reünie

(Novum) - Keith Richards probeert de leden van de Rolling Stones bijeen te krijgen. De 67-jarige zanger en gitarist hoopt dat de mannen gezamenlijk aan nieuw materiaal kunnen werken.

"Ik doe mijn best om ze zover te krijgen maar ik wil nou ook weer niet dat ze zich gedwongen voelen", onthulde Richards in de Amerikaanse talkshow Late Night with Jimmy Fallon. De gitarist duikt wel regelmatig de studio in met componist en drummer Steve Jordan om met zijn band de X-pensive Winos aan een nieuw album te werken. "Het is aan het opbloeien."

Richards bracht bijna tien jaar geleden zijn laatste soloplaat uit met de Winos, Main Offender. Dit album moet de derde samenwerking met Jordan worden, maar de Stones-gitarist gaf geen verdere details.

De Rolling Stones hielden tussen 2005 en 2007 voor het laatst een wereldtournee, A Bigger Bang Tour. Hierbij deden ze ook Nederland aan. De band stond in de zomer van 2006 in de Amsterdam Arena. Een jaar later stonden ze in het Goffertpark in Nijmegen. Er gaan geruchten dat de Britse rockers volgend jaar de Olympische Zomerspelen in Londen openen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren