Kool & The Gang en Chaka Khan bij Let’s Dance

Door ANP, donderdag 24 mei 2018 18:37, views: 9, bron: ANP

AMSTERDAM - Chaka Khan en Kool & The Gang treden op tijdens Let’s Dance in de Ziggo Dome in Amsterdam. De vierde editie van het dansfeest is op 17 november en staat volledig in het teken van de jaren tachtig.

Nieuw dit jaar is Tjeerd Oosterhuis die als muzikaal producer samen met Fedde Le Grand verantwoordelijk is voor het muzikale DNA van Let’s Dance. Initiatiefnemer Humberto Tan is opnieuw host van de avond en Timor Steffens is weer als choreograaf aan het evenement verbonden.

Humberto verheugt zich op de komst van de wereldsterren. “De speciale 80’s editie wordt dé knaller, zoveel hits, van de ene herinnering in de andere, alles om je helemaal in het zweet te dansen’’, zegt de presentator die donderdag een driejarig contract tekende bij RTL.

Zangeres Chaka Khan is bekend van haar wereldhits I’m Every Woman, Ain’t Nobody en I Feel For You. Ze won tien Grammy Awards en heeft 22 albums op haar naam staan. Kool & The Gang was in de jaren zeventig en tachtig een van de belangrijkste funk- en discobands. In het oeuvre van hits staan Celebration, Ladies Night, Get down On It, Fresh en Jungle Boogie.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren