logo songteksten.net

Beau schrijft hockeydramaserie voor RTL

HILVERSUM - Beau van Erven Dorens maakt voor RTL een nieuwe dramaserie over het hockeymilieu. Hockeyvaders wordt deels geïnspireerd op zijn eigen ervaringen, zo maakte RTL donderdag bekend. Het is voor het eerst dat Beau aan een serie meeschrijft.

"Ik ben opgegroeid op het hockeyveld, sliep met mijn hockeystick in bed en zoende mijn eerste vriendinnetjes tijdens hockeyfeestjes in een hockeygoal. Mijn vader zat in het Nederlands elftal en al mijn vrienden speelden... hockey", zegt Beau. "Ik was, en ben voor velen nog steeds, een hockeybal. Ik heb nu hockeyende puberzoons en de midlife crisis dient zich eerdaags onherroepelijk aan, dus deze serie kan op geen beter moment gemaakt worden."

In Hockeyvaders staan drie vrienden centraal die al hun hele leven samen in een hockeyteam zitten. Ze zijn inmiddels tegens de vijftig, maar ontkennen dit driftig en feesten op hun club alsof ze jonge goden zijn. Hun kinderen zitten vol in de pubertijd en zoeken op ieder gebied de grenzen op. De hockeyclub is het centrum van alle conflicten.

Beau is naast tekstschrijver ook als acteur aan de serie verbonden. Wie er nog meer in de cast zitten, wordt later bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren