logo songteksten.net

Do scoort nummer 1-hit met Hazes cover

(Novum) - Jaren nadat André Hazes een nummer 1-hit scoorde met Zij Gelooft in Mij voert Do de hitlijsten aan met haar versie van het nummer. De blondine zong het lied in het programma De Beste Zangers van Nederland en komt deze week op nummer een binnen in de Single Top 100.

Zij Gelooft in Mij staat deze week niet een, maar twee keer in de hitlijst. De versie van coverband Jah6 staat op de twaalfde plaats. André Hazes scoorde in oktober 2004 postuum een nummer 1-hit met het lied. Zij Gelooft in Mij, dat tijdens Hazes' afscheidsdienst in de Amsterdam Arena werd gezongen door Xander de Buisonjé, werd vlak na de dood van de volkszanger opnieuw uitgebracht. Het werd zijn vijfde nummer 1-hit.

Voor De Beste Zangers van Nederland nemen zangers en zangeressen elkaars hits onder handen. Zo ging Do aan de slag met De Buisonjés versie van Zij Gelooft in Mij. Ook andere liedjes die voortkomen uit het programma doen het goed in de hitlijsten. Zo staat Glennis Grace met haar versie van Afscheid op de derde plek en komt De Buisonjé binnen op de twintigste plek met Als Je Slaapt, oorspronkelijk van Grace.

In de Album Top 100 is de Britse Adele nog steeds heer en meester. Haar tweede album 21 voert wederom de lijst aan, de plaat bevindt zich al zestien weken in de hoogste regionen van de Album Top 100. Racoon komt met Liverpool Rain binnen op de tweede plek, het debuut van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders levert een plaats in en staat op drie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren