Toppers zijn klaar voor de Circus Edition

Door ANP, vrijdag 25 mei 2018 21:49, views: 6, bron: ANP

AMSTERDAM - De Toppers zijn er klaar voor. Tijdens de opening van de eerste show van de Circus Edition in de Johan Cruijff ArenA kwamen de zangers binnen als leeuwentemmers, staand op enorme leeuwen, zo is te zien op een video die Jeroen van der Boom deelde op Instagram. In het stadion zijn 68.000 fans bijeen voor de eerste van drie shows.

"Wat ongelooflijk gezellig dat jullie er zijn lieve mensen!", zegt Gerard Joling op Instagram. Aan het begin van de avond kreeg Joling nog een prik in zijn bil tegen een hooikoorts-aanval. Ook daarvan deelde hij een video.

De dresscode tijdens deze Circus Edition is pretty in pink. Traditiegetrouw ontvangen de Toppers tijdens hun shows gastartiesten uit binnen- en buitenland. Dit jaar maken Snap! (Rhythm Is A Dancer, The Power, The First The Last Eternity) en Right Said Fred (I'm Too Sexy, Don't Talk Just Kiss) hun opwachting in Amsterdam. Met Esmee Smit uit Assen, winnares van Topper Gezocht, zingen de Toppers een medley.

Dit jaar mag Jan Smit zich officieel Topper noemen en is hij net zo uitgedost als zijn collega's. Vorig jaar stond de Volendammer ook al op het podium met René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, maar nu is hij voor het eerst bij de hele show betrokken.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren