Hans Klok verhuist naar Las Vegas

Door ANP, zaterdag 26 mei 2018 10:24, views: 4, bron: ANP

AMSTERDAM - Hij stond er al met zijn eigen show met Pamela Anderson, maar binnenkort zal hij er dagelijks wakker worden. Hans Klok verhuist naar Las Vegas.

Klok toerde de afgelopen maanden door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, voerde tussendoor actie voor de grote grazers in de Oostvaardersplassen en staat vanaf 15 augustus een aantal weken in Carré. Daarna volgen nog wat shows in Nederland en Engeland, voordat de definitieve oversteek wordt gemaakt.

"Ik vind gewoon dat ik dit doen moet. Las Vegas, dat is het helemaal voor mij. En dan is het ook een kwestie van nu of nooit. Ik blijf Joop van den Ende dankbaar voor de kans die hij me daar gegeven heeft en het geweldige idee om Pamela en mij aan elkaar te koppelen. Zij en ik zullen altijd bij elkaar in de buurt blijven. Volgende week treden we weer samen op in de Sporting Club in Monaco. Maar ik wil nu zelf naar Las Vegas, me daar echt gaan vestigen en vanuit daar mijn werk doen. Carrière maken in Amerika kan alleen maar als je er wóónt, en dat ga ik nu dus ook doen", zegt de illusionist in De Telegraaf.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren