logo songteksten.net

Wijngaard gaat nichtje Shania Twain ontmoeten

AMSTERDAM - Zanger Henk Wijngaard krijgt in oktober eindelijk de kans om zijn nichtje Shania Twain te ontmoeten. Evenementenorganisatie Mojo heeft een VIP-kaart voor hem geregeld voor een concert van de Canadese zangeres in de Ziggo Dome, meldt RTV Drenthe.

Wijngaard gaf eerder deze maand in radioprogramma De nieuws BV al aan dat hij Twain mogelijk dit jaar kon ontmoeten. "Het zou echt fantastisch zijn als ik haar kon zien", vertelde 71-jarige zanger, bekend van zijn grote hit Met de vlam in de pijp.

"Het was een kwestie van contact opnemen met de persagent van Mojo en mijn verhaal vertellen", zegt Wijngaard nu tegen RTV Drenthe. Eerdere pogingen om zijn nichtje te ontmoeten mislukten. "Zo'n vrouw wordt natuurlijk ook gigantisch afgeschermd."

Bijzondere familieband

De vader van Wijngaard was de opa van Shania Twain, bekend van hits als You’re Still The One en Man! I Feel Like A Woman. De vader van de Canadese superster werd geboren uit een buitenechtelijke relatie van de vader van Wijngaard. De twee verre familieleden hebben elkaar nooit gezien. Zo'n twee jaar geleden kwam Wijngaard erachter dat hij familie is van Twain.

De mogelijke ontmoeting met de zangeres is echter niet het belangrijkst voor Wijngaard. Hij hoopt via Twain in contact te komen met zijn halfbroer. "Ik heb nooit een broer of zus gehad en het is een hele ontdekking dat je die ergens hebt rondlopen. Het mooiste zou zijn dat ik erachter zou kunnen komen of mijn halfbroer nog leeft en dat Shania contact met hem heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren