logo songteksten.net

Nick Cannon dacht dat kinderbescherming grap was

(Novum) - Nick Cannon dacht dat hij in het ootje werd genomen toen de kinderbescherming bij hem en zijn vrouw Mariah Carey op de stoep stond. De ambtenaren kwamen afgelopen week langs nadat geruchten opdoken dat Carey alcohol en medicijnen nuttigt terwijl ze haar pasgeboren tweeling borstvoeding geeft.

Cannon dacht dat het hele verhaal bedacht was door paparazzi die bij zijn kinderen wilden komen. "We hebben hun identiteitsbewijzen goed bestudeerd en onze advocaat ingeschakeld", vertelt de kersverse vader aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Het was zo'n vreemd verhaal dat we zeker wilden weten dat het echt de kinderbescherming was."

Carey zou van een zuster het advies hebben gekregen Guinness te drinken, dat zou goed zijn voor haar borstvoeding. Toen dat verhaal zich verspreidde, rook iemand onraad en tipte de kinderbescherming. "Het ging om het drinken van een biertje en ze hebben er een verhaal over verdovende middelen van gemaakt", legt Cannon uit.

De kersverse ouders kregen in het ziekenhuis bezoek van de kinderbescherming, wat Cannon belachelijk vond. "Hoe kan zoiets nou gebeuren in een ziekenhuis", vraagt de 30-jarige komiek zich hardop af. "Dat vonden de medewerkers van de kinderbescherming ook maar een raar verhaal. Maar je kunt niet om ze heen, als ze een melding krijgen, moeten ze die onderzoeken."

Cannon zegt dat het voor zijn vrouw moeilijk was om de ambtenaren te woord te staan, maar ze moest wel. "Toen alles achter de rug was, heeft de kinderbescherming toch excuses aangeboden." Cannon en de 41-jarige zangeres werden op 30 april ouders van een tweeling, dochter Monroe en zoon Moroccan.

Carey en de kinderen hebben het ziekenhuis zondag verlaten. "Ik ben eindelijk thuis", juichte de zangeres zondag via Twitter. "De baby's Roc en Roe liggen heerlijk te slapen. Ik heb net zachtjes voor ze gezongen, ik voel me gezegend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren