logo songteksten.net

Countrysterren Lambert en Shelton getrouwd

(Novum) - De Verenigde Staten zijn een countrykoppel rijker. Zangeres Miranda Lambert en zanger Blake Shelton hebben elkaar zaterdagavond eeuwige trouw beloofd in Texas. "Ik ben getrouwd met mijn beste vriend", liet Lambert na afloop van de ceremonie weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De zangeres, die dit jaar een Grammy en meerdere Country Music Awards in de wacht sleepte, liep aan de arm van haar vader richting het altaar. Ze droeg de trouwjapon van haar moeder. "Ik kijk uit naar een leven vol lol", jubelde de 27-jarige zangeres. Het huwelijk is Lamberts eerste, Shelton was tussen 2003 en 2006 getrouwd.

Shelton is een van de vier juryleden van de Amerikaanse versie van John de Mols The Voice. Zijn collega-jurylid Cee Lo Green was een van de huwelijksgasten, de andere coaches waren volgens Us Weekly in geen velden of wegen te bekennen. Christina Aguilera en Maroon 5-zanger Adam Levine maken de Amerikaanse jury compleet.

The Voice ging eind april in de Verenigde Staten van start en is ook daar een succes. Naar de eerste uitzending keken bijna twaalf miljoen Amerikanen, waarmee de talentenjacht grote shows en series als Dancing With the Stars en Glee versloeg. Het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone noemde The Voice Nederlands beste exportproduct sinds tulpen en Eddie van Halen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren