logo songteksten.net

Lady Gaga eerste ster met tien miljoen volgers

(Novum) - Lady Gaga heeft weer een record gezet. De excentrieke zangeres bereikte dit weekend de mijlpaal van tien miljoen volgers op Twitter. "Ik ben sprakeloos, we hebben het geflikt", jubelde Gaga.

De 24-jarige zangeres is de meest gevolgde persoon op Twitter, eind maart verbrak ze nog het record van negen miljoen 'followers'. Justin Bieber staat met 9,6 miljoen volgers op de tweede plaats.

Britney Spears, die in augustus van de troon werd gestoten door Gaga, moet nu ook de Amerikaanse president Barack Obama voor zich dulden. Obama heeft iets meer dan acht miljoen volgers, het reilen en zeilen van Britney wordt gevolgd door 7,8 miljoen mensen.

Gaga, die haar fans monsters noemt, ontdekte zondagochtend dat ze de magische grens van tien miljoen volgers is gepasseerd. "Tien miljoen monsters. Het is ziek hoeveel ik van jullie hou."

De zangeres brengt volgende week maandag haar langverwachte nieuwe album uit. Van Born This Way zijn inmiddels drie singles verschenen, die ook in Nederland in de hoogste regionen van de hitlijsten te vinden waren.

Fans van Lady Gaga weten de zangeres niet alleen op Twitter te vinden. Ook op Facebook is de 24-jarige Amerikaanse razend populair. Met haar 24 miljoen 'likes' moet ze echter genoegen nemen met een plaats achter Eminem, Facebook zelf en Texas Hold'em Poker.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren