logo songteksten.net

Dj Jean slaapt het liefst alleen

AMSTERDAM - Dj Jean geniet meer van seks als het gaat om lust en slaapt daarna het liefst alleen. "Dat is praktisch, want ik word snel wakker al iemand tegen me aankomt. Maar eigenlijk ben ik gewoon liever alleen", vertelt hij aan het AD naar aanleiding van zijn biografie Gekkenhuis die woensdag verschijnt.

"Ik heb drie keer aan de liefde geroken. Het beviel niet. Het is niet voor mij weggelegd", zegt de dj, die in de jaren negentig zijn naam vestigde als huis-dj van club iT in Amsterdam. Jan Engelaar, zoals de echte naam van dj Jean luidt, heeft over interesse van de vrouwen niets te klagen. "De seks is niet minder, belangstelling genoeg. Met hoeveel vrouwen ik het heb gedaan? Nou, ik heb er geen telraam bij gehaald, maar ik schat zo'n tweeduizend."

Met 250 optredens per jaar is hij ook nu nog een van de meest geboekte dj’s van Nederland. Aan het AD vertelt hij dat hij een platencontract bij Spinnin' Records heeft gesloten onder voorwaarde dat hij de alcohol laat staan. Vier platen mag hij maken bij het platenlabel. "Ik wilde internationaal heel graag weer aan de weg timmeren", zegt Jean. "Drugs zijn niet mijn ding, maar drank was voor mij altijd te lekker om te laten staan. Dat zal nu iets anders moeten worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren