Fons van Westerloo had VI-trio al weggestuurd

Door ANP, donderdag 14 juni 2018 07:26, views: 6, bron: ANP

AMSTERDAM - Voormalig RTL-baas Fons van Westerloo vindt het dom van zijn voormalige werkgever dat de heren van Voetbal Inside de komende weken alle ruimte krijgen op RTL 4. Dat zegt hij in De Telegraaf.

"Ik was er direct mee gestopt. Jullie gaan naar Talpa? Nou mooi, en doei. Nu ga je ze alleen maar helpen aan publiciteit voor hun nieuwe programma daar", aldus Van Westerloo. "En of er nu ophef is of niet, de kijkcijferstrijd met de NOS verliezen ze toch tijdens het WK. Maar misschien denken ze: we pakken nu nog een beetje mee. Want het gaat slecht bij RTL."

Van Westerloo vindt Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp ook "niet chic" bezig met hun harde woorden voor bijvoorbeeld Humberto Tan afgelopen maandag. "Maar het is wel hun handelsmerk."

Tan

Maandag haalde het trio uit naar Tan, die vorige week uitgebreid werd uitgezwaaid bij RTL Late Night. "“Hij krijgt een afscheid alsof hij honderd jaar een wereldshow heeft gemaakt”, stelde Derksen. “Ik heb een week lang twintig slijmballen langs zien komen die deden alsof Humberto Onze Lieve Heer was."

VI Oranje blijft thuis is het laatste wapenfeit van Genee, Derksen en Van der Gijp voor RTL. Na de zomer zetten ze hun talkshow voort bij Veronica.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren