logo songteksten.net

Tygo Gernandt heeft moeite van zichzelf te houden

(Novum) - Tygo Gernandt heeft er moeite mee om van zichzelf te houden. De acteur erkent dat hij op zijn 37e nog een lange weg te gaan heeft.

"Dat is het moeilijkste wat er is", zegt hij tegen Novum Nieuws. "Echt van jezelf houden en jezelf recht in je ogen aan durven te kijken in de spiegel, vind ik heel belangrijk. Met dat idee sta ik wel iedere ochtend op. Ik heb nog een lange weg te gaan, denk ik."

Ook met liefdesbetuigingen van zijn fans heeft Gernandt wel eens moeite. Zo schrikt hij nogal eens van fanatieke fans. "Ik ben wel eens aangerand door een paar vrouwen in een toilet en er staan wel eens mensen voor mijn deur te wachten. We wonen in Nederland, we moeten nuchter blijven toch?"

"Ik geloof heel erg dat je in jezelf moet geloven", zegt de acteur, die binnenkort is te zien in de serie Van God Los. "En als je een beetje in jezelf gelooft en een beetje van jezelf kan houden, dan kan je ook die liefde aan een ander geven. Dat is bijna een beetje boeddhistisch, maar ik ben niet echt gelovig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren