Janice gaf filmpremière een bijzonder luchtje

Door ANP, dinsdag 19 juni 2018 10:14, views: 5, bron: ANP

AMSTERDAM - De kans is klein dat Janice nog eens per kameel naar een filmpremière gaat. De modeontwerper liet zich in 2010 met een kameel naar Tuschinski rijden voor de première van Sex and the City 2, maar dat werd een van de gênantste momenten van zijn leven.

"Kamelen meuren als een malle, wisten wij veel!", blikt Janice terug in Veronica Magazine. De modeontwerper en zijn toenmalig TMF-collega Veronica van Hoogdalen lieten zich niet kennen, maar in de bioscoop "begon de ellende pas goed". "Ik rook aan Veronica en zij aan mij en we ontdekten dat de geur volledig in onze kleding getrokken was. We lagen in een deuk, maar het was zo smerig. De hele zaal stonk naar kamelen, door ons."

Janice vond het voorval "grappig", "maar ik schaamde me ook een beetje". "Hoewel we de film hebben uitgekeken, zijn we wel gaan verzitten. Het kon écht niet."

Thuis was de ellende nog niet voorbij. "Ik ben gelijk onder de douche gaan staan. De geur in mijn kleren was helaas zo hardnekkig dat ik de hele boel heb weggegooid."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren