logo songteksten.net

Klok zag avontuurtje met Chippendales wel zitten

(Novum) - Hans Klok had graag op tournee gewild met de Chippendales. Henk en Monica van der Meyden, de producenten van zijn nieuwe show, gooiden echter roet in het eten. "Volgens mij heb ik niet zelf het laatste woord", concludeert Klok dinsdag in De Telegraaf.

"Hans gaat nergens heen, hij staat in onze Stardust-productie", maakt Van der Meyden korte metten met Kloks avontuurtje met de Chippendales. De producent ontplofte maandag bijna toen hij hoorde van Kloks ambities bij de strippende mannen. "Dat avontuur gaat niet lukken. Zo'n Chippendalesshow matcht simpelweg niet met de nieuwe show High, van Hans Kloks circus Hurricane", stelde de producent.

"Ik had het hartstikke leuk gevonden, maar Henk en Monica vinden het 'niet praktisch'", vertelt Klok. "Ze vinden dat ik mij niet moet laten gebruiken door de Chippendales, nu die zelf niet meer zo goed zijn." Voor het BNN-programma Try Before You Die deed de 42-jarige illusionist een stripteaseact, waarna hij werd gevraagd mee te gaan op tournee. "Ik heb een aanbieding", glundert Klok. "En in mijn enthousiasme heb ik gezegd dat ik het in het najaar wil gaan doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren