logo songteksten.net

Schwarzenegger verwekte kind bij medewerkster

(Novum) - Arnold Schwarzenegger verwekte ruim tien jaar geleden een buitenechtelijk kind bij een vrouw die voor zijn gezin werkte. De 63-jarige acteur en ex-gouverneur biechtte zijn buitenechtelijke avontuurtje eerder dit jaar op aan zijn vrouw Maria Shriver, waarna zij haar spullen pakte. Vorige week maakten Schwarzenegger en Shriver bekend dat ze gaan scheiden.

"Nadat ik mijn gouverneurspost neerlegde heb ik mijn vrouw op de hoogte gesteld", laat Schwarzenegger weten aan de Los Angeles Times. "Ik begrijp en verdien de woede en teleurstelling van mijn vrienden en familie. Er zijn geen excuses en ik neem de volledige verantwoordelijkheid." De voormalig gouverneur van Californië heeft zijn excuses aangeboden aan Shriver, kinderen en familie. "Het spijt me echt."

Schwarzenegger hield zijn buitenechtelijke kind ruim tien jaar verborgen, maar onderhield zijn telg wel. Ook nu de medewerkster niet meer voor hem werkt, blijft Schwarzenegger haar financieel ondersteunen. Dat beweert een ingewijde.

De moeder van Schwarzeneggers buitenechtelijke kind werkte twintig jaar voor de familie. Vanwege privacyredenen maakt de Los Angeles Times haar identiteit niet bekend. De vrouw heeft altijd volgehouden dat haar ex de vader van het kind was. In januari verliet ze de Schwarzeneggers. "Ik wilde twintig jaar voor de familie werken, daarna vroeg ik om mijn ontslag", vertelt de vrouw. "We zijn op goede voet uit elkaar gegaan."

Shriver en Schwarzenegger waren 25 jaar getrouwd en hebben vier kinderen in de leeftijd van 13 tot 21 jaar. Geruchten over buitenechtelijke avontuurtjes van de acteur doken al eerder op. Zo werd hij in 2003 in zijn race naar het gouverneurschap in verlegenheid gebracht door tientallen vrouwen die beweerden te zijn betast door de Oostenrijker. Schwarzenegger ontkende aanvankelijk, maar bood later toch zijn excuses aan. Shriver nam het voor haar echtgenoot op.

Nadat het echtpaar vorige week bekendmaakte te gaan scheiden, doken opnieuw geruchten over ontrouw van Schwarzenegger op. Een van zijn vermeende minnaressen gaf een interview aan een Britse krant, waarin ze stelde dat Schwarzenegger Shriver met minstens dertien vrouwen heeft bedrogen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren