Monique was kapot van breuk met André Hazes

Door ANP, zaterdag 23 juni 2018 13:41, views: 21, bron: ANP

AMSTERDAM - Monique Westenberg zat er helemaal doorheen toen André Hazes en zij in april uit elkaar gingen. Maar het allerergste vond de 40-jarige blondine dat mensen dachten dat zij de breuk in scène hadden gezet voor de kijkcijfers van de reallifesoap Ik haal alles uit het leven.

In een interview met VROUW vertelt Monique dat ze veel verdriet van de relatiepauze heeft gehad. Zeker nadat André duidelijk maakte dat ze echt uit elkaar waren. "Pijnlijk, want zo voelde ik het niet", aldus Westenberg. "Ik was echt stuk. Op social media laat je niet zien dat je in je bed ligt te huilen en jezelf 's ochtends moet oprapen om voor je kind te zorgen. Maar ik had zo veel verdriet om alles: je kon me opvegen."

Toch wist Monique dat het weer goed zou komen. "Ik voelde gewoon dat de liefde niet weg was, dat kon niet. Maar ik nam afstand en stelde mijn grenzen. Op een gegeven moment merkte ik dat hij weer naar me toetrok." Eenmaal samen op vakantie in Mexico kwam alles inderdaad goed. "Ik had goede hoop dat hij daar weer zou 'landen' en inzien wat echt van waarde is. Dat gebeurde ook."

Monique vindt het erg kwetsend dat sommige mensen roepen dat de breuk een publiciteitsstunt was. "Als ze eens wisten hoe kapot ik ervan was." Dat het even helemaal misging, wijt Westenberg onder meer aan het 'kleine hokje' waarin ze wonen. Daarom zijn ze op zoek naar een groter huis. Wellicht een vrijstaande boerderij. Ze ziet voor zich dat daar ook een broertje of zusje van André jr. rondloopt. "De bevruchte foetus ligt al te wachten in de vriezer."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren