logo songteksten.net

Penélope Cruz wil zoon een anoniem leven geven

(Novum) - Penélope Cruz ziet haar zoontje het liefst opgroeien zonder dat hij constant in het nieuws is. De 37-jarige actrice wil niet dat haar carrière en die van haar echtgenoot Javier Bardem een normaal leven voor hun kind in de weg staat.

"Ik wil dat mijn zoon - en mijn kinderen als ik er meer krijg - opgroeien op een zo anoniem mogelijke manier", zegt ze in een interview met het Amerikaanse modetijdschrift Vogue. Leonardo zag in januari het levenslicht. "Dat zijn vader en ik ervoor gekozen hebben om het werk te doen dat we doen, geeft niemand het recht om inbreuk te maken op onze privacy."

Cruz kon haar geluk niet op toen ze vlak voor de opnames van Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides ontdekte dat ze zwanger was. "Het is een revolutionaire ervaring. De komst van je kind verandert je in een seconde", vertelt de Spaanse actrice. "Natuur is heel wijs en geeft je negen maanden de tijd om je voor te bereiden, maar zodra je dat gezichtje ziet, ben je voor altijd anders."

Hoeveel acteerklussen Cruz de komende tijd op zich wil nemen nu ze Leonardo heeft, weet ze niet. "Natuurlijk wil ik wel werken, dat moet iedereen. Maar het is heel belangrijk om tijd door te brengen met je familie", legt ze uit. "Ik denk ook dat het heel raar is als ik weer 'actie' hoor. Misschien denk ik dan wel dat ik op Mars ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren