logo songteksten.net

Sylvie wil geen televisiecarrière voor zoontje

(Novum) - Sylvie van der Vaart hoopt dat haar zoon niet in haar voetsporen treedt. Ook ambieert ze geen carrière als profvoetballer voor de bijna 5-jarige Damián, die volgens de presentatrice een rasentertainer is.

"Bij alles wat-ie doet, wil hij publiek hebben: als hij niet wordt bekeken, heeft het voor hem geen zin", vertelt Sylvie in haar wekelijkse column in Grazia. "Verder weet hij heel goed hoe hij mensen moet bespelen, of het nou zijn vader of de nanny is, of ikzelf."

Sylvie ziet een leven in de schijnwerpers niet zitten voor haar telg. "De tijd zal leren waar zijn hart ligt", zegt de 33-jarige voetbalvrouw. "Voor mij hoeft hij geen tweede Raf te worden, want we kennen als geen ander de keerzijde van de medaille. Natuurlijk is het fantastisch als je je passie kunt volgen en uitkomt voor het Nederlands elftal. Aan de andere kant is het beperkend: je wordt geleefd en het is een kortstondige carrière."

De televisiewereld is ook niet iets wat de presentatrice voor haar zoon ambieert. "Het vergt een flinke dosis ijdelheid om voor de camera's te staan en persoonlijk vind ik dat niet aantrekkelijk in een man."

Sylvie had daarom naar eigen zeggen nooit relaties met modellen of acteurs. "Ik moet er niet aan denken dat je samen met je man zijn teksten doorneemt of dat hij een bepaalde blik in de spiegel oefent", legt ze uit. "Nee, dan zie ik mijn twee mannen toch liever bezweet op het veld staan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren