logo songteksten.net

Anita Witzier geveld door menopauze

(Novum) - Anita Witzier dacht altijd heel licht over de overgang, maar is in één klap geveld door de menopauze. "Er was geen ontkomen aan", vertelt de 49-jarige presentatrice aan maandblad Beau Monde. "Ik werd ontzettend depressief."

De blondine vond haar eerste opvlieger een 'heftige confrontatie'. Ze weet het nog precies. "Ik stond in een winkel en dacht: ik moet naar buiten. Ik kreeg het zo warm."

Witzier heeft geprobeerd zich te verzetten tegen het einde van haar vruchtbare tijd. Ze werd doodongelukkig. "Ik dacht: als ik morgen tegen een boom rijd, prima." Nu slikt ze hormonen tegen de 'chemische hormonale disbalans'.

De presentatrice kijkt positief aan tegen het ouder worden. Alle grote vraagstukken in het leven zijn beantwoord en dus kan Witzier zich storten op andere zaken. "Ga ik wel of niet aan de botox? Ja, dat zijn nu mijn vragen." Voorlopig is dat antwoord 'nee'. "Aan botox en plastische chirurgie doe ik niet mee."

Hoewel ze weer lekker in haar vel zit, vreest ze nog weleens voor haar baan bij de televisie. "Zelfs mannen op leeftijd worden van de buis gehaald, net als veel vrouwen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren