logo songteksten.net

Johnny Depp aangeklaagd wegens geweld

LOS ANGELES - Gregg Brooks, werkzaam als locatiescout voor de film LAbyrinth, klaagt hoofdrolspeler Johnny Depp aan. De acteur zou zich misdragen hebben op de set, nadat hij al de hele dag gedronken had. Depp lokte ruzie uit met Brooks en stompte hem vervolgens tweemaal in zijn ribben. In de aanklacht staat dat 'Brooks pijn heeft geleden, zich vernederd voelde en gewond is geraakt aan lijf en ziel.' Depp zou voorafgaand aan het incident flink gedronken hebben.

De ruzie ontstond toen Brooks Depp tot de orde riep, nadat het draaien van een scene veel te lang uitliep en de door hem aangevraagde vergunning zou verlopen. Hierop reageerde de acteur agressief en moest hij door zijn bodyguards van de set verwijderd worden.Volgens de regisseur van de film, Brad Furman, valt het allemaal wel mee. "Het is allemaal een tikje aangedikt. Depp is altijd hartstikke aardig voor de crew en de mensen die aan de film meewerken. Het maken van een film kan stressvol zijn en dan worden kleine incidentjes opgeblazen tot iets dat het helemaal niet is.

Depp heeft nog een andere aanklacht aan zijn broek hangen. Twee voormalige bodyguards beweren dat hij schuldig is aan het niet uitbetalen van overuren, het te laat uitbetalen van salarissen en het uitvoeren van onrechtmatige zaken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren