logo songteksten.net

Acteur Kelsey Grammer wil volledige voogdij

(Novum) - Frasier-ster Kelsey Grammer heeft zijn zinnen gezet op de volledige voogdij over zijn twee zonen. De 56-jarige acteur wil wel toestaan dat zijn ex-vrouw Camille Grammer de 9-jarige Mason en de 6-jarige Jude een halve zomer- en wintervakantie mag zien.

Kelsey stapte vorige week naar de rechter en hoopt dat de nieuwe voogdijregeling vanaf 2 juli in kan gaan, een jaar nadat hij de scheidingspapieren indiende. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Camille legt zich er niet zomaar bij neer en zou willen vechten om de kinderen bij haar te houden. "De kinderen willen bij haar zijn", zegt een ingewijde.

De 42-jarige Camille hoopt op een eerlijke evaluatie van de situatie. "Camille gelooft dat zij als de meest geschikte ouder voor volledige voogdij uit de bus komt", zegt de bron. "Kelsey verliet zijn familie en hertrouwde vlak nadat ze uit elkaar gingen. Dat zegt veel over zijn vaderschap en zijn respect voor de kinderen."

Kelsey beloofde in februari eeuwige trouw aan de 29-jarige Kayte Walsh, een stewardess die hij leerde kennen toen hij op de planken stond in de musical La Cage aux Folles. De acteur was dertien jaar getrouwd met Camille toen hij Kayte ontmoette.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren