logo songteksten.net

'Schwarzenegger gechanteerd door werkneemster'

(Novum) - Arnold Schwarzenegger zou het bestaan van zijn bastaardzoon opgebiecht hebben omdat hij onder druk werd gezet door de moeder van het kind. Dat beweren ingewijden tegenover entertainmentwebsite Radar Online.

De acteur ging dinsdag publiekelijk met de billen bloot, omdat ex-huishoudster Mildred Baena dreigde Schwarzeneggers buitenechtelijke avontuurtjes openbaar te maken. Baena kon het niet verkroppen dat hij haar in januari ontsloeg als huishoudster om zijn huwelijk met Maria Shriver te redden.

"Mildred was ziedend toen ze hoorde dat de vader van haar 14-jarige zoon haar zomaar ontsloeg na jarenlang trouwe dienst", onthult de ingewijde. De 63-jarige ex-gouverneur van Californië werkte Baena de deur uit om zijn relatie met Shriver te lijmen, die haar koffers had gepakt nadat ze over het buitenechtelijke kind van haar man hoorde.

Baena dreigde het geheim naar buiten te brengen. "Dat zorgde voor een enorme ruzie tussen haar en Arnold", vervolgt de bron. "Mildred is zeker niet uit zichzelf vertrokken, ze mocht niet langer voor de familie werken. En dat pakte ze niet goed op." Eerder vertelde de ex-werkneemster nog dat ze zelf om haar ontslag had gevraagd.

De 55-jarige Shriver ziet de situatie ondertussen met lede ogen aan. "Haar hart is gebroken", zegt een ingewijde tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Dit verraad kent geen grenzen. Ze had geen idee. Maria zal zich hoe dan ook fatsoenlijk opstellen, want zo is ze." Eerder gaf ze aan vooral hun vier kinderen te willen beschermen, die tussen de 13 en 21 jaar zijn.

"Sommige dagen zijn heel erg moeilijk", twitterde een van hun zoons, de 17-jarige Patrick. "Soms wil je er gewoon mee stoppen en weer even normaal zijn. Maar ik zal altijd van mijn familie houden." Zijn zus Katherine was het met hem eens. "Dit is niet makkelijk, maar ik blijf van mijn familie houden."

Schwarzenegger en Shriver kondigden vorige week aan te gaan scheiden na een huwelijk van 25 jaar. Shriver noemde de gebeurtenissen 'pijnlijk en hartverscheurend'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren