logo songteksten.net

Verdachte inbraak Connie nog vast in België

AMSTERDAM - De verdachte van de inbraak in het huis van Connie Witteman en haar verloofde Eugène van Dun in Amsterdam zit nog vast in België. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Nederland heeft de Belgische autoriteiten om uitlevering gevraagd van de 23-jarige Amsterdammer.

Volgens de woordvoerder "gaat er standaard enige tijd, soms enkele weken, overheen voordat zo'n uitleveringsverzoek wordt ingewilligd en uitgevoerd." De vraag of met de aanhouding van de verdachte ook een deel van de buit is teruggevonden kon ook maandag nog niet beantwoord worden.

De verdachte werd vorige week in het Belgische Zaventem opgepakt. Bij de inbraak is onder meer een kluis gestolen. In de kluis zaten onder meer horloges, colliers, armbanden en ringen die Connie kreeg van haar overleden ex-man Hans Breukhoven.

Connie deelde kort na de inbraak beelden ervan op sociale media en loofde een beloning uit voor de gouden tip. De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die op de dag van de inbraak een zwarte Fiat 500 hebben gezien in de buurt van de woning van Connie in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren