logo songteksten.net

Gerard Joling bewondert Gordon om besluit

(Novum) - Gerard Joling heeft bewondering voor Gordons besluit de Toppers te verlaten. "Hij heeft die stap genomen, daar moet je toch doorheen. Ik vind het wel knap", vertelde Joling woensdagavond in RTL Boulevard.

Ook de andere Toppers hebben respect voor het besluit van hun zangmaatje. Hoe het na het vertrek van Gordon met de glittergroep verder gaat, weten Joling, René Froger en Jeroen van der Boom nog niet. "Dit is allemaal nog zo vers", zegt Froger.

Gordon is dankbaar voor zijn tijd bij de heren. "Super, super bedankt dat ik de meest geweldige jaren uit mijn leven heb gehad", zegt de zanger met tranen in zijn ogen. Toch kan Gordon ook lachen over zijn vertrek. "Ik neem op een gepaste wijze afscheid. In een kist, in het midden van de Arena", buldert de Topper.

Joling verklapt waarom Gordon juist nu vertrekt. "Hij krijgt een oprotpremie", lacht de zanger. Gordon kondigde woensdag aan dat hij na de Toppersconcerten van deze maand de groep verlaat. De zanger wil zich meer gaan concentreren op zijn andere groep Los Angeles, the Voices en zijn televisieprojecten. "Creatief gezien zit ik ook op een dood spoor. Ik heb op een olifant gereden, heb poedels blauw gespoten, gevlogen en ben op een roze scooter binnengekomen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren