logo songteksten.net

Rappers bezorgen producent $hirak eerste hit

AMSTELVEEN - De succesvolle muziekproducer Jack $hirak heeft nu ook zijn eerste hit onder zijn eigen naam te pakken. De man achter de beats van vele hits van artiesten als Lil' Kleine, Boef en Ronnie Flex komt deze week binnen op de eerste plaats in de Single Top 100.

Niet geheel toevallig zijn het ook die rappers die Julien Willemsen, de echte naam van $hirak, ondersteunen op zijn eerste solohit. De mannen van SBMG, Lil' Kleine, Boef en Ronnie Flex zijn allemaal te horen op de plaat. Die laatste twee scoren zodoende hun zevende nummer 1-hit in de Single Top 100, waarbij Boef zelfs zichzelf van de troon stoot. Lil' Kleine staat voor de zesde keer bovenaan, en voor SBMG is Miljonair de eerste keer aan top van de hitlijst.

$hirak scoorde als producer al wel diverse nummer 1-hits. Zo verzorgde hij bijvoorbeeld de muziek van Drank & Drugs, dat de doorbraak was voor Lil' Kleine en Ronnie Flex.

Onder invloed van de gelijknamige internetchallenge stijgt In My Feelings van Drake deze week de top drie in. De single is de populairste track van zijn hitalbum Scorpion geworden nadat er een dansje op werd bedacht die viraal ging.

Singles Top 10 week 29

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) $hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex - Miljonair

  2. (1) Bizzey & Boef - Drama

  3. (16) Drake - In My Feelings

  4. (2) SBMG feat. Boef - Lit

  5. (4) Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

  6. (3) Broederliefde & Frenna - Hoe je bent

  7. (6) Ali B & Numidia feat. Ronnie Flex - Meli Meli

  8. (7) Tiƫsto & Dzeko feat. Preme & Post Malone - Jackie Chan

  9. (-) Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey - Wine Slow (remix)

  10. (9) Seconds of Summer - Youngblood

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren