logo songteksten.net

Dolblije Kutcher voelt zich als een loterijwinnaar

(Novum) - Ashton Kutcher is maar wat blij met zijn nieuwe rol in de sitcom Two and a Half Men. De 33-jarige acteur heeft zoveel telefoontjes en mailtjes gehad dat hij het gevoel heeft dat hij de loterij heeft gewonnen.

"In de dertien jaar dat ik nu in de showbusiness zit, heb ik nooit eerder zoveel felicitaties ontvangen. Je zou bijna denken dat ik de loterij heb gewonnen. En eigenlijk heb ik dat ook", zei Kutcher woensdag opgewonden tegen Us Weekly. "Ik ben extatisch. Ik heb de beste baan in showbusiness."

Kutcher moet de Amerikaanse comedyserie van de ondergang redden nadat hoofdrolspeler Charlie Sheen eerder dit jaar werd ontslagen vanwege zijn roerige privéleven. Naar verluidt krijgt Kutcher een miljoen dollar per aflevering.

Ook Jon Cryer, die in Two and a Half Men Sheens broer Alan Harper speelt, is blij met zijn nieuwe collega. "Ik ben ongelooflijk blij dat ze Ashton hebben gehaald", zegt de 46-jarige acteur. "Ik kan niet wachten met dit nieuwe begin."

Naast Cryer is Angus T. Jones ook weer te zien in de serie als zoon Jake. Wat Kutcher voor rol gaat spelen, is nog onduidelijk. Hij krijgt in eerder geval niet de rol van Charlie Sheen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren