logo songteksten.net

Anouk onderzocht overspel vriend als detective

(Novum) - Anouk ging naar eigen zeggen 'als een soort detective' te werk, toen ze haar vriend verdacht van vreemdgaan. Rapper Unorthadox bedroog de zangeres met onder anderen haar nanny en schoonheidsspecialiste.

Anouk kreeg argwaan toen een van haar nanny's zich versprak. "Toen dacht ik, 'dat is een raar verhaal, dat moet ik toch eens uitzoeken'", vertelt ze donderdag in een interview met RTL Boulevard. "Toen heb ik even flink de tijd genomen en ben ik als een soort detective een week lang tekeer gegaan. Ik trok gewoon een beerput open."

Niet veel later confronteerde ze Unorthadox met haar bevindingen. "Ik ben echt heel rustig gebleven", zegt Anouk. "Ik ben heel ruimdenkend, maar dit kon ik gewoon even niet meer plaatsen." Ze had zich goed voorbereid in het geval de woordenwisseling uit de hand zou lopen. "Ik had twee mannetjes in de straat en op de trap staan voor het geval er wat zou gebeuren."

Anouk zag haar relatie met Unorthadox eind vorig jaar stranden. De zangeres en de rapper hebben samen een zoontje, Jesiah Dox. Uit een eerder huwelijk kreeg ze drie andere kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren