logo songteksten.net

Peter van der Vorst legt het bij met Thomas Acda

(Novum) - Thomas Acda heeft zijn excuses aangeboden aan Peter van der Vorst. De RTL-presentator maakte zich donderdag boos om een uitspraak van Acda, waarop hij zich beklaagde over 'dat gezeik en al die 'grappen' over homo's'.

"Thomas Acda heeft een sms gestuurd met excuses", laat van der Vorst weten via Twitter. "Was inderdaad een grap, maar niet goed opgeschreven en daardoor uit z'n verband gerukt. Klaar ermee."

Acda gaf ter promotie van het nieuwe seizoen Dit Was Het Nieuws een interview aan Spits. "Ik vind Peter van der Vorst een hele foute homo. Daar zou ik mij als homo van distantiƫren", stond donderdag te lezen in de krant.

"Zal wel weer 'satirisch' bedoeld zijn door mijn nieuwe collega", twitterde Van der Vorst kort daarop. "Ik trek me dit soort dingen niet echt persoonlijk aan hoor, ben alleen klaar met dat gezeik en al die 'grappen' over homo's".

Van der Vorst stoorde zich aan de uitspraak, want zulke opmerkingen geven volgens hem 'een vrijbrief aan anderen om die grapjes te blijven maken'. "Hou daar gewoon mee op", zegt hij vrijdag in Koffietijd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren