logo songteksten.net

Carrie Underwood komt naar Tuckerville

ENSCHEDE - Tuckerville 2018 heeft een grote naam toegevoegd aan de line-up. Carrie Underwood is op 1 september te bewonderen tijdens de derde editie van het eendaagse festival in Het Rutbeek, vlakbij Enschede.

Underwood won in 2005 American Idol en groeide daarna uit tot een internationale countryster. De 35-jarige zangeres wist in de afgelopen jaren liefst zeven Grammy Awards in de wacht te slepen en verkocht wereldwijd 64 miljoen platen.

Ilse DeLange, initiatiefneemster van Tuckerville, is erg verheugd met de komst van de wereldster. "Ik ben superblij dat één van Amerika's grootste countrysterren dit jaar naar mijn eigen Tuckerville komt. Het éérste optreden ooit in Nederland van Carrie Underwood. Nashville in Twente, yes!"

Naast Underwood voegde de organisatie ook onder meer Parker Millsap, Hannah Williams & The Affirmations en Wulf toe aan het programma. Eerder werd al bekend dat bekende artiesten als George Ezra, Isaac Gracie en Jacqueline Govaert acte de présence geven op Tuckerville.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren