logo songteksten.net

Kinderen Schwarzenegger steunen moeder

(Novum) - De vier kinderen van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver kiezen eensgezind de kant van hun moeder. De 17-jarige Patrick veranderde zijn achternaam woensdag op Twitter van Schwarzenegger naar Shriver. Vorige week biechtte Schwarzenegger op een buitenechtelijk kind te hebben verwekt.

"De kinderen zijn heel hecht en steunen hun moeder. Ze doen hun best om zo min mogelijk media-aandacht te krijgen", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De 55-jarige Shriver probeert haar leven weer op de rails te krijgen nadat Schwarzenegger het bestaan van zijn bastaardzoon opbiechtte. "Je hebt geen idee hoe vernederend dit voor Maria is."

Met name de 21-jarige dochter Katherine heeft het zwaar te verduren. "Ze is erg verdrietig over de situatie en hoe haar moeder eraan toe is", zegt de bron. "Er is spanning omdat de kinderen net zoals Maria een klankbord nodig hebben, maar ze vinden het moeilijk om nu bij hun moeder te rade te gaan. Iedereen voelt zich verraden en vindt het heel vervelend dat de buitenechtelijke affaire nu op straat ligt. Niet voor hun vader, maar vooral voor hun moeder."

De Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online schrijft dat Shriver al langere tijd haar vermoedens had over het buitenechtelijke kind van Schwarzenegger. Uiteindelijk confronteerde ze huishoudster Mildred Baena met de vraag of ze een kind van hem had. Toen Baena die vermoedens bevestigde, kon Schwarzenegger niet meer ontkennen.

Schwarzenegger en Shriver kondigden vorige week aan dat ze gaan scheiden. De twee waren al 25 jaar getrouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren