logo songteksten.net

Jeff Conaway vecht tegen de dood

(Novum) - De comateuze Jeff Conaway balanceert op het randje van leven en dood. De 60-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol als Kenickie in Grease en de tv-serie Taxi, belandde donderdag in een coma. Dit is waarschijnlijk het gevolg van een overdosis aan drugs.

"Vorige week leek het nog goed met hem te gaan. Hij ging zelfs mee naar een handtekeningensessie", vertelt zijn manager aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We hopen dat hij weer beter wordt. In het weekend waren er wat bewegingen van zijn hoofd, maar sindsdien heeft hij geen teken van leven meer gegeven. We denken dat het een overdosis is, maar we kunnen het niet zeker weten."

De acteur zou een voorgeschreven combinatie van pijnstillers voor zijn rugproblemen en andere medicijnen ingenomen hebben. Conaway kampt echter ook sinds zijn 17e met een verslaving aan alcohol, cocaïne en pijnstillers. "We hopen dat hij de duivel kan verdrijven die hem al zo lang teistert", vervolgt de manager. "Hij is een geweldige ziel en er zijn veel mensen die om hem geven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren