Kelly Osbourne een jaar van drank en drugs af

Door ANP, vrijdag 10 augustus 2018 02:54, views: 21, bron: ANP

LOS ANGELES - Het is Kelly Osbourne gelukt om het afgelopen jaar geen drank en drugs te gebruiken. Dat laat de televisiepersoonlijkheid weten via een emotioneel bericht op Instagram.

"Dit is een van de zwaarste jaren uit mijn leven geweest en het is nu tijd om dat met jullie te delen. Een lang verhaal kort: het ging behoorlijk slecht met me. Ik gaf om niks meer in het leven en vooral niet om mezelf. Ik trok het niet om volgens de geijkte regels door het leven te gaan en de enige manier om te kunnen functioneren was 'zelfmedicatie'. Ik deed qua werk alleen projecten, zodat ik niet vooruit hoefde te kijken en me zo vooral niet bezig hoefde te houden met hoe het echt met me ging. Er moest gewoon iets gebeuren...en dat is gebeurd!" schrijft Kelly bij een foto waarop te zien is hoe lang ze al nuchter is.

Ze vervolgt: "Ik heb het afgelopen jaar hard aan mezelf gewerkt. Daarvoor moest ik me terugtrekken uit het publieke leven, om mezelf een kans te geven beter te worden en uit te vinden wie ik nou eigenlijk ben zonder dat er een camera op me gericht staat. Ik wil mijn broer Jack bedanken voor het feit dat hij een jaar geleden de telefoon opnam en me kwam ophalen toen ik weer de mist in ging. Hij deed dat zonder me te veroordelen." Ook bedankt Kelly haar ouders Sharon en Ozzy dat ze haar nooit hebben laten vallen.

"Ik kan niet geloven dat ik al een jaar nuchter ben!! Ik weet nog steeds niet wie ik ben of wat ik wil, maar ik kan wel zeggen dat ik vrede heb met mezelf en eindelijk snap wat waar geluk is. Het spijt me als ik mensen teleurgesteld heb, maar ik had deze tijd echt even voor mezelf nodig."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten