logo songteksten.net

Noortje Herlaar klaar voor musical zonder vriend

(Novum) - Noortje Herlaar kijkt uit naar de tijd dat zij en haar vriend William Spaaij niet meer samen in een musical spelen. De vonk tussen de twee sloeg over tijdens Mary Poppins, maar binnenkort gaan ze beiden hun eigen weg. Herlaar scoorde de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en Spaaij speelt Ramses Shaffy.

"Dit was heerlijk", blikt de musicalster in het AD terug op de tijd die zij en Spaaij samen op de planken doorbrachten. "Maar ik kijk ernaar uit dat we straks allebei thuiskomen en elkaar vertellen hoe het die avond was. Dan maken we allebei verschillende dingen mee."

Dat ook Spaaij geregeld in musicals speelt, maakt hun relatie volgens Herlaar 'makkelijker'. "Omdat wij elkaar gewoon heel goed begrijpen. We zijn allebei ambitieus, dus kunnen die gedrevenheid van elkaar heel goed hebben."

De 26-jarige blondine woont ondertussen samen met de twee jaar oudere Spaaij, maar van vervolgstappen is nog geen sprake. "Natuurlijk heb je het wel eens over de toekomst, maar drastische veranderingen vinden de komende jaren niet plaats. Het is heerlijk dat ons leven stabiel is, dat mag voorlopig wel blijven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren