logo songteksten.net

Anouk blijft geloven in eeuwige liefde

(Novum) - Ondanks twee stukgelopen huwelijken en een overspelige vriend blijft Anouk geloven in eeuwige liefde. Tegelijkertijd realiseert de zangeres zich dat het voor veel mannen moeilijk is met haar te leven. "Bij mij thuis werkt het anders. Ik chop iemands ballen eraf", concludeert Anouk in een interview met het AD.

"Ik heb steeds vaker momenten waarop ik denk: misschien is het beter zo, de kinderen en ik", vertelt de 36-jarige zangeres. Haar relatie met rapper Unorthadox, de vader van haar jongste zoon, strandde eind vorig jaar. Uit haar huwelijk met Postman Remon Stotijn hield Anouk drie kinderen over, eind jaren negentig was de zangeres korte tijd getrouwd met haar toenmalige manager. "Ik wil echt in eeuwige liefde geloven, maar m'n vertrouwen is wankel."

Anouk concludeert dat haar leven 'gewoonweg te moeilijk is voor een man'. "Ik weet wat ik wil, heb het goed voor elkaar en breng het geld in huis. Juist voor de mannen op wie ik val, blijft er dan weinig over om voor te zorgen." Door haar impulsiviteit neemt de zangeres een man veel uit handen. "Maar ik doe dat in een tempo waar veel mannen moeite mee hebben. Dat is het struikelblok en dat zie ik niet snel veranderen. Dus dat ziet er niet rooskleurig voor me uit", lacht Anouk.

Desondanks ziet ze zichzelf over twintig jaar, als de kinderen het huis uit zijn, aan de zijde van haar grote liefde. "Ik hoop met de liefde van mijn leven de wereld rond te trekken. Rugzak op en reizen van land naar land. Dat is echt een droom."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren