logo songteksten.net

Lange Frans en vrouw gunnen kinderen jointjes

(Novum) - Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle zouden er geen probleem van maken als hun zoon Willem drugs gebruikt. De rapper en zijn echtgenote hebben zelf genoten van cannabis en willen dat hun kroost niet ontzeggen. "Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, we hebben nog minimaal twaalf jaar", zegt Frans in een interview met het Parool.

Frans en Daniëlle hebben een 2-jarige zoon Willem, een tweede telg is op komst. Het stel weet al dat het een dochter wordt, het meisje moet in oktober geboren worden. Daniëlle wil haar zoon vooral op het hart drukken dat drugsgebruik ook zijn gevaren kent. "Ik wil hem wel bijbrengen dat drugs gebruiken misschien heel stoer staat, maar dat het niet zomaar iets is."

"Er zijn ook momenten dat je met z'n allen stoned als een kanarie drie uur ligt te rollenbollen van het lachen", schetst Frans. "Dat gun ik hem ook." Ook Daniëlle moet toegeven dat ze lol heeft gehad met verdovende middelen. "Ik het op mijn achttiende verjaardag stoned door Artis gelopen. Dat was de leukste keer Artis van mijn leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren