logo songteksten.net

Dood Randy Savage schokt Hulk Hogan

(Novum) - Hulk Hogan is totaal van de kaart vanwege het plotselinge overlijden van worstelaar Randy Savage. Savage, ook wel bekend als Macho Man, was een van Hogans geduchtste tegenstanders. De showworstelaar kwam vrijdagavond op 58-jarige leeftijd om bij een verkeersongeluk in de Amerikaanse staat Florida.

"We hadden elkaar tien jaar niet gesproken. We hadden onlangs weer contact gekregen ", twitterde Hulk Hogan vrijdag. Hogan leefde jarenlang op voet van oorlog met Savage. "Hij had zo veel leven in zich, ik bid dat hij nu op een betere plaats is. We zullen hem ontzettend missen. Ik voel me er verschrikkelijk over dat we elkaar tien jaar niet gesproken hebben."

Ook andere sterren reageren geschokt op het overlijden van Savage. Acteur Dwayne Johnson, die zijn carrière begon als showworstelaar The Rock, twitterde dat Savage hem als kind inspireerde. "Je was een van mijn inspiratiebronnen en mijn held."

Savage verloor vrijdagavond de macht over het stuur waarna hij frontaal een boom ramde, heeft de politie bekendgemaakt. De voormalig worstelaar overleed in het ziekenhuis.

Zijn broer verklaarde tegenover entertainmentwebsite TMZ dat de showworstelaar een hartaanval kreeg terwijl hij achter het stuur zat. Savages vrouw, die ook in de auto zat, overleefde het ongeval. Zij is met een paar lichte verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Randy Savage kwam in november 1952 ter wereld als Randall Mario Poffo. In de jaren tachtig werd hij beroemd dankzij zijn deelname aan de World Wrestling Federation, het latere World Wrestling Entertainment (WWE). Savage, als showworstelaar beter bekend als Macho Man, stond bekend om zijn cowboyhoeden, zonnebrillen en de kreet 'oooh yeah!'

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren