logo songteksten.net

'Bastaardzoon Schwarzenegger kende vader niet'

(Novum) - Arnold Schwarzeneggers buitenechtelijke zoon had geen idee dat de acteur zijn biologische vader is. Hij zag de huidige partner van zijn moeder als vader. De familie van de huisvrouw met wie Schwarzenegger vreemdging, vermoedt dat de jongen inmiddels wel weet dat de voormalig gouverneur van Californië zijn vader is.

Schwarzenegger biechtte eerder deze week op dat hij dertien jaar geleden een kind verwekte bij een vrouw die voor zijn gezin werkte. Arnolds vrouw Maria Shriver kreeg het nieuws pas in januari te horen. Daarop pakte ze haar spullen.

De familie van de vrouw bij wie Schwarzenegger het buitenechtelijke kind verwekte, heeft te doen met Shriver. "Ze heeft ons altijd geholpen, zelf met de kleinste dingen. En nu krijgt ze dit over zich heen", vertelt een van de familieleden van Mildred Baena aan The New York Post.

Ook de rest van de familie van Baena wist van niets. Dat is pikant, omdat niet alleen Mildred maar ook haar zus en moeder voor de Schwarzeneggers werkten. De acteur en politicus zelf kreeg de waarheid te horen toen de jongen een paar jaar oud was. Schwarzeneggers bastaardzoon is vijf dagen jonger dan de jongste zoon van Arnold en Maria.

Baena heeft nergens vast laten leggen dat Schwarzenegger de vader van haar zoon is. Op het geboortecertificaat liet ze de naam van haar toenmalig echtgenoot zetten. Pas toen ze van hem scheidde, biechtte ze haar avontuurtjes met de acteur op. De jongen zelf zou Baena's huidige partner altijd als vader hebben gezien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren