Cardi B opent Video Music Awards

Door ANP, donderdag 16 augustus 2018 02:24, views: 4, bron: ANP

NEW YORK - Cardi B opent maandag de Video Music Awards. Dat maakte organisator MTV woensdag bekend op sociale media.

De rapper is zelf genomineerd voor tien awards, onder meer voor beste video, beste nummer en beste artiest. Beyoncé en Jay-Z kregen acht nominaties voor hun nummer Apeshit en de bijbehorende video en Childish Gambino en Drake zijn ieder zeven keer genomineerd.

Cardi is niet de enige die optreedt tijdens de awarduitreiking. Ook Nicki Minaj, Travis Scott, Post Malone, Logic, Ariana Grande, Shawn Mendes en Jennifer Lopez, die dit jaar oeuvreprijs Michael Jackson Vanguard Award in ontvangst neemt, betreden het podium.

Vorige maand zag Cardi af van een tournee met Bruno Mars. Ze zou hem dit najaar vergezellen bij de laatste reeks optredens van zijn 24k Magic-tournee, maar gaf aan dat ze daar nog niet klaar voor was na de geboorte van dochter Kulture op 10 juli. "Ik dacht ook dat ik haar wel mee zou kunnen nemen op tournee, maar ik denk dat ik dit mama-zijn wat heb onderschat", liet de rapper haar fans weten. "Ik ben er niet alleen lichamelijk nog niet klaar voor, ik kan haar ook nog niet achterlaten en de dokters hebben me verteld dat het niet goed voor haar is om steeds onderweg te zijn."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren