logo songteksten.net

Paris Hilton stelt huwelijk uit vanwege werk

LOS ANGELES - Het voorgenomen huwelijk van Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka is vooralsnog op de lange baan geschoven. Het koppel zou volgens bronnen meer tijd nodig hebben om hun bruiloft te plannen, waardoor ze genoodzaakt zijn hun huwelijksgeloften nog even uit te stellen. De reden van het uitstel zouden hun overvolle agenda's zijn, meldt The Blast.

Paris en Chris wilden elkaar op 11 november het ja-woord geven, omdat het getal 11 een bijzondere betekenis voor hen heeft. "Elke keer als het 11:11 uur is, zegt Paris tegen Chris dat hij een wens mag doen," aldus een bron.

De socialite neemt zich voor 'het huwelijk van de eeuw' te plannen en dat gaat simpelweg niet lukken door haar en Chris zijn werkzaamheden. De realityster lanceert haar nieuwe parfum in november, waarvoor ze de hele wereld moet overvliegen om promotie te doen. Chris heeft een kunstexpositie in Dubai in diezelfde maand, om zich daarna op te maken voor de bekende kunstbeurs Art Basel Miami.

Het koppel heeft besloten hun huwelijk te verzetten naar de lente van 2019, wat hen meer tijd geeft alles tot in de puntjes te regelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren