Luis Fonsi gelooft in Demi Lovato

Door ANP, maandag 20 augustus 2018 20:33, bron: ANP

NEW YORK - Luis Fonsi hoopt bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA) in de prijzen te vallen met zijn nieuwe hit Echame la Culpa, die hij met Demi Lovato opnam. Lovato zal in ieder geval niet bij de uitreiking aanwezig zijn. De zangeres, die in juli een overdosis drugs nam, is in therapie ter voorbereiding op haar behandeling in een afkickkliniek.

Fonsi heeft Lovato nog niet kunnen spreken sinds haar opname, maar "heeft contact met haar team vanaf dag één", zei de Despacito-zanger tegen ET Online. "Ik beschouw haar als mijn vriendin en ik heb veel zorgen om haar", zei hij. "Ik ben blij dat ze haar prioriteiten heeft gesteld en weet wat ze moet doen. Ze een sterke ziel en ik weet dat ze er doorheen zal komen, wij zijn er alleen om haar te ondersteunen", aldus de Puertoricaanse zanger.

"De wereld staat achter haar. We willen allemaal dat ze beter wordt en we sturen haar alleen maar positieve vibes", vervolgde hij. "Ik heb er vertrouwen in dat ze sterker dan ooit terug zal komen en dat ze een voorbeeld zal zijn voor veel mensen die dit hebben meegemaakt."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren