logo songteksten.net

Kim Feenstra is te lomp voor romantiek

(Novum) - Kim Feenstra vindt zichzelf te lomp om romantische uitspattingen van haar man te waarderen. Zo kraakt het model onbedoeld regelmatig een romantische daad van hem af. Toch houdt Kim wel van de traditionele rolverdeling tussen man en vrouw.

Feenstra trouwde in juli met dj Michael Mendoza. "Michael kan heel romantisch zijn, maar ook wat lomp", vertelt het 24-jarige model aan Novum Nieuws. Zelf kan ze er ook wat van. "Ik ben af en toe ook lomp, dan heeft hij iets heel liefs voor mij gedaan en dan denk ik: is dit het?"

Eerder dit jaar maakte Kim nog een blunder op liefdesgebied. "Het was Valentijnsdag en ik kwam's avonds thuis na een lange dag. Ik deed de deur open en toen lag er in de woonkamer een hart van wc-papier met kaarsjes, een roos en onze trouwkaart met een liefdesbrief. Dat is het mooist wat iemand ooit voor me had gedaan, maar ik kon alleen maar denken: met wc-papier?"

Feenstra zou willen dat ze zich meer kan overgeven aan de romantiek. "Een vrouw anno nu is niet meer afhankelijk van een man. Als een man en een vrouw uit eten gaan, betaalt de vrouw soms ook en dat vind ik wel jammer. Je moet je ook wel een prinsesje voelen bij een man."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren