logo songteksten.net

Staande ovatie voor Jennifer Lopez bij VMA's

NEW YORK - Onder luid applaus nam Jennifer Lopez als eerste Latin artiest de Michael Jackson Video Vanguard Award tijdens de MTV VMA's in ontvangst. In een afgeladen Radio City Music Hall in 'haar' New York gaf J.Lo een emotionele speech, nadat ze eerder een medley van haar grootste hits ten gehore had gebracht.

"Dit is een enorme eer voor mij, ik ben opgegroeid met MTV. Mijn dromen zijn uitgekomen, dit is geweldig. Mijn loopbaan werd een obsessie voor me, mensen zeiden dat ik me moest focussen op een ding in plaats van alles tegelijk doen. Maar ik wilde meer en dacht: 'waarom niet?' Ik heb mijn eigen pad geplaveid en mijn eigen regels opgesteld. Met de komst van twee engeltjes veranderde dat. Mijn kinderen dwongen me om sterker te worden en het nog beter te doen. Max en Emme, ik houd van jullie," aldus Jennifer.

Naast haar kinderen zat ook haar hele familie vooraan om hun 'Jenny from the block' toegejuicht te zien worden door een uitzinnig publiek. Jennifers vriend Alex Rodriguez keek apetrots toe en werd ontroerd door haar lieve woorden over hem. "Alex, jij bent mijn soulmate, jij maakt mijn leven nog zoveel mooier en leuker. Mijn macho, ik houd van jou."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren