logo songteksten.net

Bruid prins Albert trouwt in Giorgio Armani

(Novum) - Charlene Wittstock trouwt in een jurk van ontwerper Giorgio Armani. De voormalig Olympisch zwemster stapt op 2 juli in het huwelijksbootje met prins Albert van Monaco. Het prinselijk paar maakte een aantal details bekend over de ceremonie in een interview met de Duitse tv-zender ZDF.

In tegenstelling tot Kate Middleton maakt de Zuid-Afrikaanse Wittstock geen geheim van wie haar jurk heeft ontworpen. Toch wil de 32-jarige niet dat haar twintig jaar oudere prins alles verklapt. "We hebben nog een aantal verrassingen gepland".

De trouwlocatie is in ieder geval niet een van die verrassingen. Het stel trouwt niet in de Sint Nicolaas-kathedraal, waar de ouders van de prins trouwden. De trouwplek van prins Rainier en Grace Kelly is te klein voor de achthonderd gasten en daarom trouwt het stel in de tuin van het prinselijk paleis.

Na het feest wordt het tijd om over een gezinnetje na te denken. "Ik wil zeker kinderen. Ik houd van kinderen en kan niet wachten totdat ik mijn eigen gezin heb." De prins knikte en lachte: "Ik ook."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren