logo songteksten.net

Mark Owen ligt wakker van megatournee Take That

(Novum) - Mark Owen is erg nerveus voor de grote stadionconcerten die Take That vanaf vrijdag geeft. "Een paar weken geleden had ik een kleine inzinking", bekent de zanger aan het Britse muziekblad Music Week Magazine.

"Het heeft een paar dagen geduurd", herinnert Owen zich. "Ik heb weinig geslapen, maar ben er nu doorheen. We zijn ervan overtuigd dat het geweldige shows worden." Take That staat voor het eerst in zestien jaar weer in de originele bezetting op de planken. Robbie Williams voegde zich in juli bij de boyband die hij in 1995 met ruzie verliet.

Williams ziet de tournee dit keer wel zitten. Hoewel de zanger eerder aangaf een hekel te hebben aan tournees, moet hij dit keer worden geremd. "Rob zegt altijd: kom op jongens, we gaan ertegenaan. We moeten hem soms tegenhouden", vertelt Owen. "We zijn allemaal enthousiast over het neerzetten van een grootse show, daar zijn we altijd trots op geweest."

Wat de fans te zien en horen krijgen, houdt Owen graag een beetje geheim. "We spelen in ieder geval de nieuwe single Love Love", antwoordt de 36-jarige op de vraag of de fans nieuw materiaal te horen krijgen. "Voor de rest moet je afwachten en komen kijken."

Take That start vrijdag aan een reeks van ruim dertig concerten. Vrijwel alle shows zijn uitverkocht. Op 18 juli staan de heren in de Amsterdam Arena. Voor dat concert zijn nog kaarten te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren